Meld deg på vårt nyhetsbrev

* indicates required

Førjuls-bridgekurs øvet nivå

Førjulsbridge

Velkommen til førjuls-bridge hos Nestor Melsomvik. Gode bridgedager, utmerket instruktør og førjulsstemning!

Tid: Mandag 5. – onsdag 7. desember 2016 (uke 49)

Sted: Nestor i Melsomvik

Kurset er egnet for alle som behersker det mest grunnleggende. Vi går et steg videre inn i bridgens verden, og lærer mer om motspill, spilleføringer og meldinger. Hvordan skal vi forstå makker bedre, og hvordan gjør vi det lettere for vår egen makker!

Instruktører Finn Brandsnes.  Han er flere ganger Norgesmester og har adskillige andre turneringsseire å se tilbake på. Han er videre turneringsleder, turneringsarrangør, reisebridgearrangør, journalist med egen spalte i mer enn 20 aviser over hele landet. Finn er en meget behagelig og sympatisk bridgelærer med evne til å formidle vanskelig stoff på en enkel og forståelig måte.

Instruktør Finn Brandsnes og Nestor Melsomvik har et godt innarbeidet samarbeidet med topp tilbakemeldinger; «Helt topp kurs. Fin blanding av teori og spill, kan det egentlig gjøres bedre! Godt organisert kurs, helt framragende!

 Kurset kombinerer instruksjon og spill. Undervisning på formiddagen og turnering på ettermiddag og kveldstid. Instruktøren har med ferdigstokkede kort og vi lar oss utfordre! Dagene i Melsomvik gir deg samtidig tid til å slappe av og nyte god mat i hyggelig selskap.

Kursansvarlig

Bente Simonsen

Pris

Pris kr 2.350,-. Prisen inkluderer kursavgift, teorihefte, spill og turnering samt overnatting og alle måltider.

For hvem

Kurset er egnet for alle som behersker det mest grunnleggende. Vi går et steg videre inn i bridgens verden, og lærer mer om motspill, spilleføringer og meldinger. Hvordan skal vi forstå makker bedre, og hvordan gjør vi det lettere for vår egen makker!

Tid og sted

mandag 05. til onsdag 07. desember 2016
Nestor, Melsomvikveien 79, 3159 Melsomvik.

Påmeldingsfrist

Fortløpende. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.

Last ned program

Påmeldingsskjema

Fyll ut skjemaet og velg "send" for å melde deg på ønsket aktivitet. Vi har fortløpende opptak, og vil sende deg en skriftlig bekreftelse på påmeldingen i god tid før oppstart.

Bestilling av rom

Feltet «Sammen med» fylles kun ut om du skal ha dobbeltrom.

Innlogging for partnere: